Peptalks

Een peptalk een keer uitproberen? 

Stuur een WhatsApp of bel direct 06-51025663. 

Heb je een dilemma? Met een peptalk kan je in 5 à 10 minuten weer verder. 

Hoe werkt een peptalk

Bij een peptalk ben niet ik aan het woord, maar jij. In een kort gesprek stel ik vragen: wat zijn de feiten, welke betekenis geef je daaraan en waarom is dit belangrijk voor je? Heb je deze drie aspecten duidelijk over jouw dilemma, dan kan je weer snel gemotiveerd verder. 

Feiten

Een feit is wat gebeurt, wat je op film kunt zetten. Voorbeeld: iemand rijdt tegen je auto op. Of: iemand praat op een bepaalde toon. De vraag: ‘Wat zijn de feiten?, zorgt al voor het duidelijk krijgen van je situatie.

Betekenis

De feiten zijn voor iedereen een startpunt om een mening te vormen. Dit noemen we formeel ‘de betekenis’. Eenvoudig gezegd geef jij een betekenis aan de feiten. Zo kan je – na het krijgen van een aanrijding – de mening vormen ‘dat je altijd pech hebt’. Of je hoort iemand op een bepaalde toon praten en denkt: aah gelukkig, die is in een goede bui.

Belangrijk

De betekenis helpt je ook om erachter te komen waarom dit belangrijk voor je is. Bij de aanrijding kan de achterliggende overtuiging zijn dat jij als persoon helemaal niet in het verkeer thuis hoort. En dat deze aanrijding daarvan weer een bevestiging is. Het belang van de goede toon van bijvoorbeeld je partner kan voor jou zijn dat je relatie een beetje wankelt. De goede toon bevestigt dan dat het wel goed zit en jullie bij elkaar horen.

Er komen korte peptalks aan…

Eenvoudig, een moeilijke keuze maken
Efficient successen vieren
Hoe negatief denken voor je werkt

Wat jouw investering kost?

Efficiëntie en effectiviteit zijn belangrijk voor mij. Ik vind het dan ook prettiger dat jij goed en snel geholpen bent, dan dat ik een goed gevulde portemonnee heb. De reden is simpel: de medaille is voor mij interessanter dan het prijzengeld.

per minuut

€1,25 incl. btw

per uur

€75,- incl. btw

Per dag

€800,- incl. btw

Neem contact op

Strengths Advice Contact
Stuur een mailtje

Linked-in

Kom meer te weten van de achtergrond van Jeroen Voorhaar via zijn Linked-In.

Mail mij

Een lange of een korte mail: ik stuur je altijd een antwoord. Waar ben je nieuwsgierig naar?

Even bellen

 Heeft bellen je voorkeur? Voel je vrij: 06-51025663

Makkelijk contact, stuur een appje!