Technieken

Herken jij jezelf in?

  • Je houdt graag zelf de regie.
  • Je bent goed in het toepassen van informatie.
  • Je wilt goed voorbereid zijn.
  • Je vindt het prettig om 1 op 1 te leren.
  • Je voelt je niet al te veel belemmerd om je doel te halen.
  • Je vindt het leuk om wat nieuws te leren. 

4 workshops voor het leren van technieken.

Je leert liever de techniek, zodat je die zelf kan toepassen.

Met gemak alles op een rij

De eerste techniek die je leert zijn de ‘ Logische niveaus  om je gedrag op je identiteit af te stemmen. Met ‘Business model you’ heb je een tool die eenvoudig inzicht geeft in wat belangrijk voor je is. En om de rust te bewaren kan je met onderhandelen tussen gedeelten’ er voor zorgen dat je een dilemma in harmonie kunt oplossen. 

Werken met mensen

In de workshop leer je technieken over hoe je je overtuigingen over mensen kunt aanpassen. Met de `Schaal van Samenwerking’ op zak herken je snel waar nu de samenwerking staat. Met het ‘Sociaal Panorama’ kun je eenvoudig een relatie gelijkwaardig maken, maar er ook mee spelen. De laatste techniek is de ‘Visuele Swish’. Die geeft je de vrijheid om irritaties of verwikkelingen snel te analyseren en ook maar meteen op te lossen. 


Maak je krachtig

Deze workshop begint met de Circle of excellence’. Dit is een techniek die je kan toepassen als jij het idee hebt dat je wel wat meer kracht kan gebruiken. Bijvoorbeeld je hebt podiumvrees, maar moet toch die presentatie geven. De ‘ Logische niveaus ‘ geven je het inzicht waar het nu wringt in jou. En wat je nodig hebt om krachtig te weten wat jij wilt. Voor het moment dat anderen je toch zwak laten voelen, kan je er met het Sociaal panorama’ voor zorgen dat je je herstelt. 

Een training op maat

Je hebt een doel en je hebt het gevoel dat je dat sneller kunt behalen als jij meer overtuigd bent van wat je kunt.  Of je komt regelmatig een aantal opeenvolgende belemmeringen tegen. Bijvoorbeeld: je hebt een dilemma, hierdoor voel je je onzeker of je wel keuzes kunt maken, je voelt je daardoor gestrest en die stress uit je in woede en verdriet. 

We maken een selectie van technieken die aansluit bij jouw opeenvolgende belemmeringen.

Technieken leren 

Om een techniek te leren zijn drie aspecten belangrijk. Één: de theorie. Wat is de essentie? Twee: het oefenen. Om een techniek te kunnen gebruiken heb je ervaring nodig. Minimaal één, maar het liefst vijf keer. Drie: het gebruik in de praktijk. Wij zorgen dat jij weet op welke momenten jij de techniek wilt gaan gebruiken en hoe je dat het beste kunt doen. 

Theorie

De theorie is de basis om gemeenschappelijk over een techniek te kunnen praten. Je leert uit welke stappen de techniek bestaat en hoe die stappen werken. Op het moment dat je deze structuur duidelijk hebt wordt het veel eenvoudiger om de techniek te gaan oefenen. 

Oefenen

Om het stappenplan van de techniek ook daadwerkelijk in de praktijk toe te kunnen passen, gaan we hem op verschillende manieren oefenen. Dit trainen doen we actief waarbij het doel is dat je de structuur begrijpt en voelt. Op het moment dat je hem eenvoudig kan uitleggen gaan we door naar de praktijk

Praktijk

Het volgen van de workshop heeft natuurlijk een doel. Als we alle facetten van de theorie geoefend hebben, kijken we naar de verschillen tussen de oefensituatie en de praktijk. Die verschillen bespreken we en stap voor stap krijg je vertrouwen in het kunnen toepassen van de theorie in de praktijk.

Wat jouw investering kost?

Efficiëntie en effectiviteit zijn belangrijk voor mij. Ik vind het dan ook prettiger dat jij goed en snel geholpen bent, dan dat ik een goed gevulde portemonnee heb. De reden is simpel de medaille is voor mij interessanter dan het prijzengeld.

per minuut

€1,25 incl. btw

per uur

€75,- incl. btw

Per dag

€800,- incl. btw

Neem contact op

Strengths Advice Contact
Stuur een mailtje

Linked-in

Kom meer te weten van de achtergrond van Jeroen Voorhaar via zijn Linked-In.

Mail mij

Een lange of een korte mail beide worden beantwoord. Waar ben je nieuwsgierig naar?

Even bellen

 Heeft bellen de voorkeur, voel je vrij mijn telefoon nummer is: 06-51025663

Makkelijk contact, stuur een appje!