Strenghts Advice COACHING

Van A naar Beter.

Coaching, technieken en peptalks werken met overtuigingen. De keus om met een overtuiging bewust te gaan werken zorgt ervoor dat jij kiest hoe jij hem ervaart. In deze korte film vertel ik meer over overtuigingen.

Coaching als voorbeeld

Ben jij al klaar voor coaching? Of anders gevraagd: zou jij sneller betere keuzes willen maken? Hieronder een aantal voorbeelden van veel voorkomende situaties. 

Een dubbelzinnig gevoel

Je twijfelt of je het één of het ander wilt doen. Sterker nog: die twijfel is een irritatie. Je baalt er van dat je geen keuze kunt maken. Voor beide kanten is wat te zeggen, maar je wilt nu de knoop doorhakken. Dit zorgt ervoor dat je weer door kan, op naar de volgende keuze!

Een duidelijke richting

Je hebt vaak verschillende rollen in het leven, als partner, broer/zus, vriend, vader/moeder, werknemer etc. Per rol heb je verschillende waarden: wat is in elke rol belangrijk voor je? En welke overtuiging bepaalt hoe jij die rol invult? Met coaching zorg jij ervoor dat jij dagelijks meer lol hebt in wat je doet. 

Moeite met je verleden

Loop je wel eens tegen een situatie aan waarin je je eigen reactie niet begrijpt. Ongetwijfeld heeft die situatie dan een trigger geactiveerd uit je verleden. Tenslotte heb je je meeste overtuigingen opgebouwd uit ervaringen en herinneringen. Coaching zorgt ervoor dat je anders gaat kijken naar die herinneringen. Ze zijn er nog wel, maar je geeft ze een andere betekenis. 

Je behaalt nog niet wat je wilt 

Coaching wordt vaak gekozen om een situatie die je lastig vindt op te lossen. Maar coaching kan je ook helpen je doel sneller te behalen. Tijdens de coaching herijken we je kompas. Dit zorgt ervoor dat je duidelijker weet wat je wilt en dus sneller keuzes kunt maken.

De prijzen van
Strengths Advice.

Efficiëntie en effectiviteit zijn belangrijk voor mij. Ik vind het dan ook belangrijker dat jij goed en snel geholpen bent, dan dat ik een goed gevulde portemonnee heb. De reden is simpel: de medaille is voor mij interessanter dan het prijzengeld.

per minuut

€1,25 incl. btw

per uur

€75,- incl. btw

Per dag

€800,- incl. btw

Neem contact op

Strengths Advice Contact
Stuur een mailtje

Linked-in

Kom meer te weten van de achtergrond van Jeroen Voorhaar via zijn Linked-In.

Mail mij

Een lange of een korte mail: ik stuur je altijd een antwoord. Waar ben je nieuwsgierig naar?

Even bellen

Heeft bellen je voorkeur? Voel je vrij: 06-51025663

Makkelijk contact, stuur een appje!