Expeditions met Strengths Advice

Wij faciliteren processen waarbij een team zich ontwikkelt. Wij adviseren dit proces alleen aan teams die naast diepgang en plezier ook willen leren omgaan met de lastige & zware situaties. Tijdens een expedition brengen de verschillende uitdagingen je tot inzichten die besproken worden.

De eenvoudige vragen: waarom doe je wat je doet? En wat vind jij daar belangrijk aan. Met de expeditions van Strengths Advice verenigen we intentie en gedrag.

Dit in combinatie met mooie natuur waar je natuurlijk ook wat over leert.

Onze expedition bouwen aan jullie ontwikkeling

Als je durft te zoeken met je team naar het gene wat je nog niet weet. Ontdek je altijd wat nieuws. Veel teams worden uitgedaagd door hun werk omgeving om hoog te presteren. Tijdens onze expedities zijn de prestaties letterlijk en figuurlijk op hoog niveau.

Wat gaat het jullie team opleveren als de fouten die gemaakt worden meteen worden toegegeven? Je durft aan te geven dat je de hulp van een collega nodig hebt en weet dat er naast die harde kant van hem of haar ook een kwetsbare kant zit…

Je wilt een ervaring om op terug te kijken.
Als team gaat een gezamenlijke ervaring jullie goed doen.
Naast ervaren willen jullie bouwen op inzichten.
Met een gemeenschappelijke taal communiceert het team effectiever.
Jullie willen nieuwsgierig zijn naar elkaars kracht
Jullie mogen als team en als individu uitgedaagd worden.
Jullie willen fysiek en mentaal uitgedaagd worden.
Jullie willen een bijzondere ervaring.

HOW

Door opzoek te gaan naar de structuur van je ervaring en die te overleggen met die van je andere teamleden.

WHAT

Rugzak op, blik turend naar de horizon en de uitdaging om samen deze klus te klaren. Met activiteiten die interactie tussen de teamleden oproepen en vervolgens deze tot inzichten worden gebracht. Wat willen jullie als team bereiken ?

Iets speciaals; buiten koken met ons Campfirechef programma

De groep ruikt het kampvuur al van een afstandje. Ogen beginnen te glinsteren, mensen stoten elkaar aan… VUUR! Want ja, laten we nou eerlijk zijn; wie vindt zelf een vuur maken nou eigenlijk stiekem niet leuk? Meer informatie kijken op onze pagina Campfire Chef pagina.

Strengths-Advice-Expeditions

Expeditions, het bouwen van teamervaringen

In een tocht met activiteiten en als bestemming de overnachtingslocatie. Natuurlijk koken jullie op vuur en gaan stil staan bij waarom je doet wat je doet. Dit wordt bereikt door de verscheidene activiteiten en de zoektocht naar wat de structuur is van jullie ervaring.

Na het kopje koffie / thee dat gemaakt wordt in de ochtend op het kampvuur gaan we verder naar de borging van jullie ervaringen. Het fijne van dit proces is dat je minimaal twee dagen op pad bent en terug kan komen op overdenkingen van de vorige dag. Als leuk feitje is dat je over het algemeen al na 6 minuten een beter antwoord hebt dan daarvoor.

Op welke manier zou dit waardevol zijn voor jullie team?

Strengths-Advice-Arrow-right
Strengths-Advice-Team-coaching