Events van Strengths Advice

Jullie hebben zin om een stap te zetten richting het doel? Met Strengths Advice events organiseren we graag een deel van jullie dag. Het karakter van een event is dat het een signature piece is voor jullie ervaring. De Haka workshop van nog geen 60 minuten brengt jullie allen tot een gezamenlijke kracht.

Is voor jullie volgende stap meer invloed vanuit het team nodig dan sluit de activiteit ‘groep over hoogte’ perfect aan. Ia juist het krijgen van duidelijkheid van belang bespreek dan de mogelijkheden van ‘discuss it visual’ zodat je veel sneller tot elkaars inzicht komt.

Maar als alle zintuigen geprikkeld mogen worden dan raden wij een outdoor cooking aan. Want jullie horen het vuur knapperen, jullie proeven de gerechten, jullie ruiken de smaken, jullie zien het vuur groeien en jullie voelen de warmte.

Op welke manier willen jullie sneller je doel halen?

Elke ervaring is opgebouwd uit zien, horen, voelen, proeven en ruiken. Of het nou om die belangrijke business meeting gaat of het ophalen van je kinderen.

Wij bouwen graag deze ervaring, zodat jullie hem als gemeenschappelijke taal kunnen gebruiken. Als voorbeeld: “weet je nog die HAKA-workshop die ik niks vond, want ik ben niet zo’n extravert, zo voelde ik me ook tijdens die presentatie” of “het was bijna net zo gezellig als toen we op vuur aan het koken waren”.

Welk verhaal willen jullie dat er vertelt gaat worden?

Je wilt een ervaring om op terug te kijken.
Als team gaat een gezamenlijke ervaring jullie goed doen.
Naast ervaren willen jullie bouwen op inzichten.
Met een gemeenschappelijke taal communiceert het team effectiever.
Jullie willen nieuwsgierig zijn naar elkaars kracht
Jullie mogen als team en als individu uitgedaagd worden.
Jullie willen fysiek en mentaal uitgedaagd worden.
Jullie willen een bijzondere ervaring.

HOW

Als team een gezamenlijke activiteit.

WHAT

Een haka-workshop, een outdoor cooking, een graphic facilitation workshop, groep over hoogte en nog meer.

Iets speciaals; buiten koken met ons Campfirechef programma

De groep ruikt het kampvuur al van een afstandje. Ogen beginnen te glinsteren, mensen stoten elkaar aan… VUUR! Want ja, laten we nou eerlijk zijn; wie vindt zelf een vuur maken nou eigenlijk stiekem niet leuk?

En dan ga je er ook nog eens op koken. Met een outdoor cooking maak je met het team een diner op het kampvuur. Dit is onze meest gekozen activiteit door teams die voor kwaliteit gaan. Het diner bestaat uit verschillende gerechten en wordt samengesteld door de wensen van het team. Een outdoor cooking kan ingezet worden als teambuilding, teamtraining en teamcoaching.

Haka workshop met Strenghts Advice

Met energie naar kracht ervaar je puur tijdens een HAKA-workshop. Van teams met 10 personen tot groepen van 200 personen organiseren we HAKA’s. Ze zijn ideaal voor een frisse start van de dag, een verbindende ervaring en even lekker gek doen.

Tijs en Jeroen geven met veel respect, energie en humor de HAKA-workshop en zorgen ervoor dat je met een lach deze ritmische dans leert.

Special walks met Strengths Advice

Als team-facilitators maken wij veel teams mee die efficiënt & effectief of urgent & belangrijk als enige reden hebben om samen te komen. Gelukkig krijgen wij regelmatig feedback waarin de wandeling met op maat gemaakte vragen als hoogste wordt gewaardeerd. Hierom bieden wij het nu als losse activiteit aan, zodat jullie als team in een korte tijd ‘quality time’ kunnen ervaren.

Groep over hoogte met Strengths Advice

‘De volgende stap’ krijgt vaak de focus van teams. Hoogte is een geweldig metafoor om de risico’s van ‘de volgende stap’ te visualiseren. Met de event ‘groep over hoogte’ krijg je als individu en als team een passende uitdaging. Op welke manier vul jij je rol in als persoon en hoe neem je de verantwoordelijkheid voor je rol in het team.

In 45 minuten tot 1,5 uur in de natuur geef je ‘de volgende stap’ een duidelijke metafoor.

Graphic Facilitation met Strengths Advice

Een foto zegt meer dan duizend woorden en daarom willen wij iedereen aanmoedigen om te leren tekenen. Het doel is niet om zo mooi mogelijk te leren tekenen. Het doel is wel om zo efficiënt mogelijk te zijn tijdens meetings. 80% van ons brein wordt gebruikt om te kunnen zien. Het is daarom logische om ook visueel te werken als je communiceert met je collega’s.

In een workshop van 1 uur tot 3 uur leer je de symbolen die bij jullie branche horen en krijg je natuurlijk de skills om een mooie en duidelijke opmaak te maken.

Waarvoor is graphic facilitation handig:

  1. De achtergrond geschiedenis, waardoor duidelijk wordt waarom je hier nu bent? (kennismakingsgesprek)
  2. De gewenste uitkomsten verduidelijken. (vergaderen, salesgesprek, functioneringsgesprek,..
  3. Huidige situatie. (heidag, ist & soll, voortgangspresentatie)

Bij welk onderwerp zou jij weer meer duidelijkheid willen behalen? Wil je verschillende events van Strengths Advice combineren, wij denken graag mee.