De ervaring die smaakt naar meer!

De Ervaring met Campfire Chef, er worden houtblokken gehakt. De vlammen wakkeren aan en het vuur laait op. Ondertussen worden de verse groenten fijn gesneden en een mooi stuk vlees geurig gemarineerd. Terwijl iedereen druk is met de mise-en-place is er ook voldoende ruimte voor ontmoeting en gesprek. Samen lachen en een drankje drinken.

Het koken kan beginnen! Het vuur is opgestookt, de vlammen stralen hun warmte af en de rook stijgt op.

Terwijl de zalm naast het kampvuur wordt geroosterd gaat de eerste steak op het vuur. Het malse vlees wordt de op withete stenen gegrild. Het vlees sist van de hitte en de vlammen slaan er vanaf. Echte flame grilled beef!

Is het diner klaar en staan alle gerechten op tafel? Dan is het moment gekomen om van al het lekkers heerlijk te gaan smullen. En wat is er nou leuker dan je eigen gerechten bereiden en die dan ook zelf te mogen opeten?

Je wilt een ervaring om op terug te kijken.
Als team gaat een gezamenlijke ervaring jullie goed doen.
Naast ervaren willen jullie bouwen op inzichten.
Met een gemeenschappelijke taal communiceert het team effectiever.
Jullie willen nieuwsgierig zijn naar elkaars kracht
Jullie mogen als team en als individu uitgedaagd worden.
Jullie willen fysiek en mentaal uitgedaagd worden.
Jullie willen een bijzondere ervaring.

Wil je meer weten over Campfire Chef?

Ben je samen met een groep vrienden, familie of collega’s op zoek naar een leuke en leerzame activiteit? Iets anders dan anders? Dan bieden wij een uitdagende en spannende manier van koken aan. Onder de deskundige begeleiding van ervaren outdoorkoks mag je zelf met het kampvuur aan de slag om met elkaar een prachtige maaltijd op tafel te zetten. Willen jullie de combinatie van een outdoor cooking van Campfire Chef in combinatie met de andere programma’s. Kijk eens naar onze events: https://strengths-advice.com/events/

Kampvuur met Campfire Chef

Samen fikkie stoken, wat is er mooier? De warmte en het licht van een kampvuur verbindt ongemerkt iedere groep. De lichte rookgeur zal je nog lang herrinneren aan dit bijzondere moment.

Even weg van de luxe van gas of een barbecue en koken op écht vuur. Eerst mag je aan de slag met hout om je eigen kampvuur te bouwen. Is het vuur heet genoeg? Dan is het tijd om te gaan koken.

Even loskomen van al onze moderne gemakken en terug naar de natuur om te ontdekken dat je op kampvuur prachtige gerechten kunt maken, die je niet eerder voor mogelijk hield.

Tijd voor elkaar met Campfire Chef

Outdoorkoken met Campfire Chef is bij uitstek geschikt voor als je op zoek bent naar een leuke doe-activiteit, waarbij daarnaast ook volop ruimte is om gewoon gezellig met elkaar te kunnen kletsen en een drankje te kunnen drinken. Even een waardevol moment nemen om elkaar weer eens te spreken of juist elkaar in een andere setting ontmoeten, dan alleen zakelijk.

Natuurlijk moeten de mooie gerechten op tijd op tafel komen, maar met een beetje teamwork en een hoop plezier is er ook meer dan voldoende ruimte om elkaar tijdens het koken te ontmoeten, bij te praten en oude verhalen op te halen of nieuwe te creëren. Als de avond eenmaal is gevallen, dan nog even nasoezen bij het kampvuur van al het lekkere eten en de gezelligheid.

Teamwork met Campfire Chef

Onder de deskundige begeleiding van de outdoorkoks van Campfire Chef gaat het team aan de slag om een 3-sterren maaltijd op kampvuur bereiden. Voordat we met het koken beginnen, wordt er met het team een tijdspad afgesproken.

De teams zijn dan vervolgens zelf verantwoordelijk om binnen dit tijdspad een volledige maaltijd te bereiden op het kampvuur. Teamwork en overleg zijn hierbij de kernwoorden. Omdat we koken op open vuren, blijft er altijd een variabele. Als men niet blijft overleggen, delegeren en afstemmen, kan dat het succes van de maaltijd flink beïnvloeden.

De keus hiervoor ligt trouwens geheel bij u als klant. Bent u vooral op zoek naar onderlinge ontmoeting, dan zullen de outdoorkoks zorgen voor een goede begeleiding van het proces.
Ligt de nadruk van het hoofddoel meer op training, dan doen de koks een stapje terug en zullen zij zich beperken tot het stellen van kritische vragen, zodat het team constructief uitgedaagd wordt om over hun eigen proces na te denken.

Maatwerk met Campfire Chef

Outdoorkoken is bij uitstek een activiteit die geheel op maat te snijden is. Meerdere teamprocessen kunnen aan bod komen, afhankelijk van uw wensen. Een uitgelezen activiteit om gezamenlijk; projectmanagement, timemanagement en communicatie naar een hoger niveau te brengen. Maar ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken of elkaar voor een eerste keer te ontmoeten!

En wilt u na de maaltijd nog lekker een tijdje ‘uitbuiken’, napraten of evalueren rond het kampvuur, dan behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden.

Jouw feest bijna overal met Campfire Chef

Outdoorkoken is ideaal voor als je jouw feest net even dát beetje extra wilt geven. De gasten zullen zich het specatakel van het kampvuur, en de heerlijke gerechten nog lang heugen!

De, letterlijk, open keuken is een prima plek om te kijken en zien hoe alles vers voor je neus word klaargemaakt. Daarmee heb je meer dan alleen een diner, je hebt je eigen outdoor dinner show. Door vooraf goed te overleggen kan bijna ieder menu worden samengesteld. Een outdoor cooking diner kan op bijna iedere locatie in Nederland plaatsvinden. En door ons grote team van enthousiaste outdoorkoks kunnen we elke groepsgrootte aan.

Dus als je op zoek bent naar een tikkeltje avontuur in je eigen achtertuin (of op elke andere gewenste locatie), dan hebben wij de oplossing!